Søassurancen Danmark
Skolegade 1, 5960  Marstal
tel. 62 53 10 72
mail@soassurancen.dk

Kontaktpersoner:

Jeanette Londin Lund

Tel. direkte 63 55 55 52

jll@soassurancen.dk

 

Peter Lund

Tel. direkte: 63 55 55 53 
mob. 21 49 14 19
pl@soassurancen.dk

 

BRUG DIT TS MEDLEMSKAB OG FÅ SÆRLIGE FORDELE

 

Nyt forsikrings-krav til skibe over 20 bruttoton

 

Hvornår kan du slippe for lystbådsafgiften på din kaskoforsikring?

 

 

 

 

 

 

Forsikringsaftale med Søassurancen Danmark A/S

Fra 1. januar 2015 kan alle TS-medlemmer forsikre alle fartøjer under den nye aftale.

Aftalen er indgået med Søassurancen Danmark, der har hovedsæde i Marstal på Ærø – og som har rigtig mange års erfaringer med forsikring af skibe og netop vore typer skibe!

TS medlemmerne får gennem selskabets mange års erfaringer også mulighed for, udover konkurrencedygtige præmier, at få adgang til den effektive skadesbehandling som Søassurancen har og som selskabet er kendt for.

Som yderligere sikkerhed for den gode skadesbehandling indebærer aftalen at der nedsættes et TS-ankenævn med 2 repræsentanter fra TS og 2 fra Søassurancen – for at sikre alle medlemmer en direkte adgang til et ankesystem såfremt der måtte opstå uoverensstemmelse i en skadesbehandling.

I aftalen med Søassurancen indgår alle nødvendige dækninger for vore medlemsskibe – både store og små. Aftalen indebærer også nogle præmier som er attraktive for medlemmerne – et såkaldt ”match-tilbud” ligger bag aftalen – hvilket indebærer garanti for at Søassurancen til hver en tid kan levere samme dækning som medlemmet pt. har og til minimum samme pris og vilkår. Det er Søassurancens erfaringer, idet man allerede har mange TS medlemsskibe forsikrede i selskabet, at mange af disse ved overgangen til Søassurancen fik forbedrede dækningsvilkår.

Herudover indgår der i aftalen mellem TS og Søassurancen, at der årligt udbetales en procentdel af den samlede præmie der er og bliver registeret på TS medlemmers forsikringer i Søassurancen som direkte støtte til vort foreningsarbejde.

Så tag godt imod dem – det betaler sig for dig og din forening!

Forsikringer for TS Fartøjer

Bestil Ansvarsforsikring for TS fartøjer op til 20 BRT  UDEN vragfjernelse her.

Bestil Ansvarsforsikring for TS fartøjer op til 20 BRT MED vragfjernelse her.

Få tilbud på kaskoforsikring til dit TS Fartøj

Forsikringsbetingelser

Nye TS fartøjer - se her

TS forsikringsaftalen med Søassurancen Danmark gælder først, når skibet er optaget på Fartøjslisten. Alle skibe kan indhente tilbud fra Søassurancen Danmark, men ønsker du at benytte TS ordningen, skal dit skib være optaget på TS' fartøjsliste inden anmodning om forsikring.

 

Samarbejdsaftale Søassurancen Danmark og TS

Samarbejdsaftale

 

Ankenævn

TS bestyrelsen har udpeget Fartøjsoptagelsesudvalget til at varetage opgaven i ankenævnet.

Kontakt:

Karsten Heide

20 42 90 5820 42 90 58

Træskibs Sammenslutningen | Stjernegade 20 E | 3000 Helsingør | CVR 30869125 | Tel. +45 5184 1971 | Email: sek@ts-skib.dk | Handelsbetingelser

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk