TS Flåden koster ejerne 59 millioner om året at holde flydende

Læs artikel om undersøgelsen, bragt i TS Årbog 2019 (PDF)

 

Hvad koster det at holde Danmarks sejlende kulturarv flydende?

- Spørgeskema til skibsejere – hjælp os med at svare inden 1. november 2019


TS har ca. 1000 personlige medlemmer og små 500 skibe på Fartøjslisten. Men vi er jo mange flere om bord på skibene i løbet af et år. Hvor mange det er, håber vi at blive klogere på med denne rundspørge til fartøjsejerne. 

TS fartøjerne har flere forskellige ejerskaber; både privatejet, foreningsejet, erhvervsskibe, skoleskibe, museumsskibe – og måske ejet på en helt syvende måde. Men hvor mange af skibene er private, og hvor mange andre ejerskaber findes der? 

Der er mange spørgsmål vi gerne vil kunne give et bedre svar på, når vi er i dialog med politikere, fonde og andre, der gerne vil lære vores forening nærmere at kende. 
Vi vil også gerne prøve at give et kvalificeret bud på, hvad det egentlig koster at holde et TS fartøj sejlende. Jeg ved godt, det måske ikke er lige til at svare på alle spørgsmålene med præcise tal. Men giv hellere et kvalificeret bud, end at undlade at svare. Dine oplysninger behandles med fortrolighe, og kommer til at indgå i et større billede.

Hjælp os med at få så mange besvarelser ind som muligt. Jo flere besvarelser, jo bedre materiale om vores samlede arbejde med skibene kan vi give.

Undersøgelsen løber i hele oktober måned. Seneste frist for at svare på spørgeskemaet er den 1. november 2019.

Resultatet af undersøgelsen offentliggøres i Årbogen.

Statistik kan bruges til mange ting. Vi ønsker at få nyt ammunition når vi er i dialog med samarbejdspartnere udenfor vores forening. Vi håber også du kan bruge undersøgelsen, nå du er i dialog med havn, dine lokale politikere, fonde, forening eller andre interesserede.

 

Find dit medlemsnummer på bagsiden af TS Bladet

 

Tjek og rediger dine medlemsoplysninger

 

 

Træskibs Sammenslutningen | Stjernegade 20 E | 3000 Helsingør | CVR 30869125 | Tel. +45 5184 1971 | Email: sek@ts-skib.dk | Handelsbetingelser

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk