TS har noget at tilbyde din virksomhed

Træskibs Sammenslutningen søger samarbejdspartnere i det private erhvervsliv. Er din virksomhed miljøbevidst, bæredygtig, innovativ og fremsynet, kan TS bidrage til at tydeliggøre dit image med et partnerskab.

TS organiserer Danmarks sejlende kulturarv, og står for specialiseret traditionelt håndværk, godt sømandsskab, sikker sejlads, uddannelse, kvalitet, nytænkning, bæredygtigt miljø, begavet genbrug, eventyr og aktiv historiefortælling.

 

 

 

27-02-2013

25 børneredningsveste doneret af TrygFonden

Af Annette Dres

Så har TS-sekretariatet atter modtaget en donation fra TrygFonden, denne gang på 25 børneredningsveste. Det er tanken, at vestene skal medbringes til større TS-arrangementer, som fx pinsestævner og Skibsdage på Fejø, hvor der typisk deltager mange børn, som ikke nødvendigvis selv er sejlere - endnu!

Vestene kan udlånes, så børn sikkert kan komme om bord på skibene og evt. deltage i en sejltur, så den spontane mulighed for en sejloplevelse ikke forhindres på grund af, at et fartøj ikke har et lager af børneveste i diverse størrelser.

 

 

 

04-02-2013

Redningskranse doneret af TrygFonden

af Annette Dres

Træskibs Sammenslutningens sekretariat har netop modtaget 10 redningskranse doneret af TrygFonden. Herligt at fonden støtter op om TS´s arbejde med fokus på søsikkerhed. Tusind tak for det!

I TS´s formålsparagraf indgår formuleringen ”at øge standarden for sømandskab”. Med opstart af ”skibsdage på Fejø” i sommeren 2010 har TS på fornem vis fået intentionerne omsat i praksis under skibsdagene med fokus på sikkerhed til søs.

Således er Mand over bord blevet et tilbagevendende tema i ugens program, og det er netop til MOB-øvelser fra smakkejoller, jagter, galeaser og skonnerter, at redningskransene skal anvendes, ligesom vi i år vil lave øvelser med kast fra havnekajen.

Via TS´s hjemmeside kan man om kort tid tilmelde sig ”Skibsdage på Fejø”, der afvikles i Dybvig Havn i uge 28/2013, hvor redningsøvelser vil være en del af ugens program, og man kan deltage i kursusforløb, der afrundes med prøve i praktisk duelighed.

TS-sejladsuge i uge 26 med fokus på søsikkerhed, blev iværksat sidste sommer. Det har vist sig, at der også er behov og interesse for at gentage dette, så redningskransene vil komme flittigt i brug, når sejlsæsonen sætter ind.

TS støttes af

Kulturministeriets pulje til landsdækkende almennyttige organisationer

 

Træskibs Sammenslutningen | Stjernegade 20 E | 3000 Helsingør | CVR 30869125 | Tel. +45 5184 1971 | Email: sek@ts-skib.dk | Handelsbetingelser

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk