PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL SKIBE OG DELTAGERE VED TS PINSESTÆVNE I HELSINGØR

TILMELDING TIL PINSESTÆVNE I HELSINGØR

Tilmelding til pinsestævnet Helsingør samt køb af billetter her:

Kommer du uden skib eller ønsker flere spisebillet så køb her.

Ekstra spisebilletter og drikkearmbånd 

DEADLINE 4. MAJ 2018

FEST, MAD OG DRIKKE

Gør festen lidt billigere; tilmeld og betal inden deadline den 4. maj

Det koster 150 kr. pr. person at deltage i stævnefesten lørdag aften, men du sparer 25 kr. pr. billet ved tilmelding og betaling senest den 4. maj. 
Foruden festmiddagen, tilbydes stævnedeltagerne også morgenmad lørdag og søndag uden ekstra beregning.

Køb også drikkevarer til festen ved tilmeldingen og spar 5 kr. pr. genstand når du køber inden 4. maj
1 drinks-armbånd kan indløse 1 flaske vin, eller 5 genstande (vælg mellem øl, vand, 1 glas vin eller 1 drinks). Prisen ved køb og betaling senest den 4. maj er 100 kr. pr armbånd. Herefter er prisen 125 kr. Medbring kvitteringen du modtager ved tilmeldingen og få udleveret de betalte armbånd, når i tjekker ind på stævnekontoret.

På grund af nye regler for frivilligt arbejde, kan der ikke bruges kontanter i baren når vi fester lørdag aften. Du kan bruge MobilPay, Dankort, VISA - og selvfølgelig drinks-armbåndene.

ZINKANODER

TS Fartøjerne, der har tilmeldt sig inden 4. maj kan få del i en flot gave, som BAC Corrosion Control A/S igen i år har doneret til den Sejlende Kulturarv. Donationen fordeles mellem de rettidigt tilmeldte fremmødte TS fartøjer, og sker efter størst mulig hensyn til de ønsker, der tilføjes på tilmeldingen. 
BEMÆRK: ZINKANODERNE udleveres i TS boden eller stævnekontoret lørdag eftermiddag.

Sponsoreret af: 

 

 

Program for skibe og TS medlemmer til årets Pinsestævne den 17/18. - 20. maj 2018

Helsingør gør klar til at holde HISTORISKE TRÆSKIBSDAGE, når TS pinsestævnet i år lægger til kaj i Helsingør Kulturhavn.

Programmet for skibene er ved at falde på plads, og igen i år bliver der rige muligheder for at deltage i sejladser og aktiviteter, der gør vores skibe ære. Overordnet ser programmet for skibene sådan ud:

Program i PDF

SEJLADSER:

Årets sejladser er 

Præmiesejlads: 
Hal 16, med ZAR skipper Morten Elmbo, arrangerer præmiesejlads for alle sejlførende fartøjer fredag den 18. maj fra kl. 9 - 15. 
Skibene afgår fra Helsingør Havn og inddeles i klasser. Banen præsenteres for tilmeldte skibe på skippermøde fredag morgen kl. 8:00. Skibe, der kommer fra anden havn, kan tilslutte sig over VHF til løbsleder.
Helsingør kommune og lokale handlende sørger for fine præmier.

Varesejlads: Særlig for joller
Joller og eventuelt enkelte af de mindre skibe inviteres til at deltage i denne opvisningssejlads. Et af de store fartøjer lægger bi, eller for anker, i havnen. De mindre joller og skibe sejler ud og henter varer hjem til de handlende på havnen. Aktiviteten foregår fredag den 18. maj mellem klokken 16:00 - 17:00. Mulighed for at supplere skibskisten med lækre lokale varer for indsatsen.
Foreningen til Sprydstagens Forevigelse deltager, og vil meget gerne sejle sammen med andre deltagende joller. Sundtoldsmarkedets frivillige sørger for den rette 1800-tals stemning. 
Varesejladsen er indført for at vise, hvordan de små og store skibe tidligere var afhængige af hinanden, når varer blev sejlet til byen i tiden før havneanlæg og uddybninger. 

Marsvinejagt. Kun for ro-joller 
Ballondans på vandet, der foregår i rojoller med 3 personer om bord. Aktiviteten foregår lørdag den 19. maj klokken 10:30 - 11:30. Vi søger joller, med eller uden en skipper om bord. eller joller, der stiller op som en del af konkurrencen. 

Præsentationssejlads
Årets præsentationssejlads kommer til at foregå i 2 etaper. Lørdag den 19. maj kl. 12 - 14 for første hold, og kl. 13 - 15 for andet hold. Dette for at lette ud- og indsejling i havnen - og for at undgå at tømme havnen for skibe i flere timer. Afsejlingsplanen fremlægges på skippermøde lørdag den 19. maj kl. 9:00.

Opvisningssejlads for joller i havnen
Når de sidste skibe er sejlet på præsentationssejlads lørdag, er der en lille time, hvor havnen er (næsten) tom for de store skibe. Her vil der være plads til at lave opvisningssejlads for jollerne i havnen.
Jollerne er også velkommen til at tage tilskuere med på vandet både fredag og lørdag. Det vil Foreningen for Sprydstagens Forevigelse koordinere - de har god erfaring fra samme aktivitet under Sundtoldsmarkedet. 

Konference om visionær udvikling af levende havnemiljøer
Torsdag den 17 maj 2017 kl. 12 - 16BEMÆRK: Konferencen er udskud til forår 2019

Følg med her på TS hjemmeside - og via TS Nyhedsbrev.

Et levende havnemiljø tilfører byerne liv, æstetik, bosætningspotentiale og kulturaktiviteter. Konferencen vil samle de politiske, maritime, byudviklings- og arkitektoniske dimensioner og interesser i en spændende debat. Et panel af arkitekter, byplanlæggere, politikere og maritime aktører - fundet i Helsingør og i andre spændende havnebyer - er inviteret med til at give deres viden og erfaringer videre. Målet er at nedbryde modstæningen mellem erhvervshavne, rekreative havne og bosætningshavne, så de autentiske maritime miljøer både bliver bevaret og bidrager til byens udvikling. 
Program på vej - men tilmeld dig allerede nu og sikre dig en plads til en faglig eftermiddag på M/S Museet for Søfart. Konferencen er gratis at deltage i, men kræver tilmelding.

Det Blå Danmark kommer til Pinsestævnet

Det Blå Danmark er med i Helsingør. Torsdag, fredag og lørdag vil landets maritime uddannelser være klar til at byde skoler, publikummer og besætninger indenfor i de maritime uddannelsesmuligheder. 

Reception 

Fredag den 18.5. klokken 15 - 16 inviterer Det Blå Danmark til reception for alle besætningsmedlemmer under 30 år, eller i gang med en blå uddannelse. Der er 50 pladser (Først til mølle) tilslut dig, eller din unge besætning, ved tilmeldingen.

 

 

 

Træskibs Sammenslutningen - Sekretariatet Holbækvej 8, 1. tv., 4000 Roskilde - CVR 30869125 - Tlf. 70 23 40 49 - Email: sek@ts-skib.dk    Handelsbetingelser  
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk