Aflyst Aflyst Aflyst

På grund af manglende tilmelding er stævnet desværre aflyst.

Tilmelding til skibsdagene uge 28 på Fejø senest den 21. juni 2017

Skibsdagene på Fejø er et medlemsarrangement, og du skal være Aktiv eller Passiv medlem for at deltage er du ikke medlem kan du melde dig ind her

 

Skibsdage 2017.

Karsten Heide.

Skibsdage på Fejø i 2017? Ja, naturligvis. Vi glæder os, i arrangementsgruppen, til at mødes med jer i Dybvig havn i uge 28. Det handler som sædvanlig om vores fælles interesse - skibene og snakken om hvordan vi sejler og vedligeholder dem.

Skibsdagene er efterhånden blevet en tradition med flere genkendelige elementer, - så man ved hvad der er i vente, når man møder frem. Men for at det ikke skal blive alt for forudsigeligt, foreslår vi tre nye indslag.

Nyheder:

Mere ud på vandet, - mere sejlads.

 • For børn, sejladsudflugt til en øde ø.

 • For børn og voksne, padle-boards sejlads og konkurrencer.

 • For voksne. Vi arrangerer et parallelt forløb til undervisningen i praktisk duelighedsbevis, som vi kalder bådhåndtering.

  Temaer:

  I formiddagenes temaer kan vi i fællesskab skitsere forskellige krisesituationer under sejlads, eksempelvis personskader, grundstødning eller righavari m.m.. Hvordan takler vi sådanne situationer? Et godt udgangspunkt er et vel vedligeholdt skib og en vel instrueret besætning. Kriseberedskabet for sådan en besætning rummer en række overvejelser hvis hovedpunkter er forebyggelse, specifik beredskab, sikkerhedsudstyr og situationshåndtering. Alle er velkomne til at foreslå temaer under overskriften sejladssikkerhed. Måske er der nogen, som har personlige erfaringer vi kan lære af.

  Undervisning:

  Praktisk duelighedsundervisning. Alle kan deltage i den del, der handler om bådhåndtering. Ønsker man at afslutte forløbet med prøve i praktisk duelighedspensum kræver det tilmelding sammen med stævnetilmeldingen. Prøven aflægges over for en censor på sidste stævnedag.

  Masser af jollesejlads for børn og en udflugt til en øde ø.

  Alle opfordres til at bidrage med deres faglighed. Notér det gerne ved stævnetilmeldingen.

  Og – alle de andre go’e traditioner.

  Fælles stævneudflugt til en af de andre øer. Udflugt ind på Fejø. Workshops. Aftener med foredrag, fortællinger, musik og sang. Medbring jeres musikinstrumenter!

  Madkunsten forhøjes i år med brug af lokale råvarer fra øen. Karin og Michael fra vingården leverer deres fantastiske madkunst til festmiddagen fredag aften.

  Nogle praktiske oplysninger.

  Hvornår – hverdagene i uge 28. I er velkomne til Fejø før stævnet og til at blive efter stævnet. I weekenden før, alle stævnedage samt i weekenden efter er havneopholdet gratis.

  Hvor meget – stævnedeltagelse er gratis for TS medlemmer.
  Kostpenge er 700 kr. for alle måltider alle fem dage.
  Halv pris for børn 4 – 12 år. Gratis for 0 – 3 år.

  Tilmelding – senest onsdag den 21. juni 2017

TILMELDING HER

 

 

Træskibs Sammenslutningen - Sekretariatet Holbækvej 8, 1. tv., 4000 Roskilde - CVR 30869125 - Tlf. 70 23 40 49 - Email: sek@ts-skib.dk    Handelsbetingelser  
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk