Program og tilmelding til TS-Pinsestævnet i Holbæk 2019 er under udarbejdelse.

Hundested havn er nu blevet TS frihavn,

i første omgang for hele 2019.

VELKOMMEN TIL HUNDESTED
Vi er mange her i Hundested der glæder os over at havnen nu er blevet TS-Frihavn, så vi kan få besøg af smukke bevaringsværdige skibe, og samtidig støtte Danmarks sejlende kulturarv.
På gensyn i Hundested - om ikke før - så den 6. -7- juni når mange er på vej til TS Pinsetræf i Holbæk


I den forbindelse inviterer Hundested alle TS skibe, der skal til Pinsestævne i Holbæk, til at anløbe havnen torsdag den 6. juni, hvor ”Spisehuset Knud” serverer skipperlabskovs ad libitum for 100,- kr. pr. person.

Og mon ikke der vil være lidt musik og anden underholdning .

Hundested Havn serverer morgenmad til alle besætningerne på skibene fredag morgen fra kl. 07.30. Tilmelding sker i forbindelse med Pinsestævnet.

Per Makwarth og havnefoged Søren Brink står bag dette fine tilbud, som vi håber mange vil bakke op om.

Søren Brink meddeler i øvrigt, at skibene allerede er velkommen i Hundested fra den 1. juni.  Hundested er desuden også et godt sted at overnatte om søndagen efter generalforsamlingen, når man er på vej hjem.

Vi holder et skippermøde kl. 08.30 fredag morgen, hvorefter vi afgår samlet med kurs mod Holbæk. Det vil være en meget fin gestus ,at vi alle der har sejl sætter dem i eller lige uden for havnen.

Under sejladsen, som vil være en ”venskabelig kappedyst”, vil vi lægge forskellige opgaver ind, som danner grundlaget for at vi kan finde en vinder bl.a. ”godt sømandskab”, men mere om det til skippermødet.

Kort over Hundested havn

Træskibs Sammenslutningen - Sekretariatet Holbækvej 8, 1. tv., 4000 Roskilde - CVR 30869125 - Tlf. 70 23 40 49 - Email: sek@ts-skib.dk    Handelsbetingelser  
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk