TS Medlemsmøde på Bornholm

Fredag den 3. marts - søndag den 5. marts 2017

 

Bornholms Træbåde Laug byder alle TS medlemmer velkommen til maritim weekend på Bornholm. Programmet byder på blandt andet rundvisning på Træsbåde Laugets værft, busrundtur til en række bornholmske havne, Foredrag om en 7 år lang Odysse i Østersøen i åben båd og selvfølgelig socialt samvær.

Busturen rundt til de Bornholmske havne er oplagt som forstudie til den kommende sejlsæson. Det er nemlig lykkedes for lokalmand Poul Forum Sørensen at skabe opbakning fra flere kommunale-, erhvervs- og private havne på Bornholm, til at indgå i TS Frihavnsordningen fra sejlsæsonen 2017. Medlemsmødet på Bornholm er derfor også en opbakning fra TS medlemmerne til de nye frihavne på Bornholm. Busturen forventes at lægge vejen forbi: Sdr. Bådehavn i Rønne, Hasle Havn, Helligpeder, Vang, Hammerhavn, Sandvig, Tejn, Gudhjem, Listed og Svaneke. Både medbragte og lokale guider vil informere om de smukke og spændende havne.

Praktiske oplysninger:

Vi råder over et helt vandrerhjem i Rønne, tæt ved Træbåde Laugets Værft på Sydhavnen, fra fredag den 3.3 kl. 12:00 til søndag den 5.3. kl. 12:00. Der er i alt 26 værelser med 125 sengepladser, opholdsstue, spisesal og gæstekøkken.

Adresse: Danhostel Rønne, Asenalvej 12 3700 Rønne. 

Prisen, der inkluderer overnatning med eget sengelinned og håndklæde (Kan også lejes for 80 kr. pr. sæt), 2 x morgenmad, 1 x frokost, 1 x middag og busrundtur koster 595 kr. pr. person. Booking af værelse(r) på Danhostel gøres ved tilmelding her på siden. (Du skal ikke booke via Danhostel)

Transport til Rønne:

Vandrerhjem og Værft ligger i gåafstand fra Færgen (15 min fra færgen til Vandrehjemmet), så bil er ikke strengt nødvendig at medbringe.

Bestyrelsen opfordrer lokalfolkene til at koordinere samkørsel. 

I bil:

Færge Ystad - Rønne . Ystad, eller Køge - Rønne - Køge (Op til 5 personer i bilen til samme pris) www.faergen.dk

Til fods:

Tog København - Ystad og færge Ystad - Rønne og retur (15 min gang til vandrerhjemmet). Læs mere om afgange og priser

Bornholmerbussen fra København til Ystad og færge Ystad - Rønne, og retur. Læs mere om afgange og priser

Fly:

Kastrup - Rønne og retur. Bornholmerflyet

Der er snart lavere priser på færgen - og der er jo også +60 rabat.

 

TILMELDING HER

Deltagerliste

Tilmelding senest den 30. januar 2017

 

'

 

 

TS medlemsmøder i oktober

Hvordan får TS flere medlemmer? Skal der være flere medlemsaktiviteter? Hvad er det med de  der fartøjsoptagelseskriterier? Vær med til at diskutere de spørgsmål du som TS medlem syntes er relevante, ved efterårets TS medlemsmøder.

Medlemsmøderne vil byde på både fagligt og inspirerende indhold for alle med interesse for træskibe. Der er 6 forskellige møder, et i hver af TS områderne, hvor du vil møde andre TS medlemmer og høre om hvad der sker i havnene, på skibene og på vandet lige nu og i det kommende år. Medlemsmødet er også stedet, hvor der er tid til at diskutere spændende emner som optager os i arbejdet med at holde vores skibe sejlende.

TS medlemmerne kan på medlemsmødet bakke op om deres lokale TS område og være med til at udpege de repræsentanter, der skal repræsentere området på det fælles ’kolofonmøde’ i januar og ved kontakten til bestyrelse, blad og hjemmeside.

Det koster 50 kroner for TS medlemmer at deltage – 100 kroner for ikke-medlemmer. Der vil være lidt forplejning og kaffe undervejs – drikkevarer kan købes til rimelige priser.

Hvilket TS område hører jeg til?

Du bestemmer selv, om du vi deltage i et eller flere medlemsmøder, eller hvilket område du ønsker tilknytning til. Det er de 6 regioners lokalefolk, der sammensætter programmet for de enkelte medlemsmøder. En eller flere repræsentanter fra bestyrelsen vil også deltage. Programmerne kan snart ses på ts-skib.dk hvor du også kan tilmelde dig det medlemsmøde, du gerne vil deltage i. Kontakt din lokalmand/-kvinde hvis du har ideer til emner, der kan tages op på efterårets medlemsmøde.

Træskibs Sammenslutningen - Sekretariatet Holbækvej 8, 1. tv., 4000 Roskilde - CVR 30869125 - Tlf. 70 23 40 49 - Email: sek@ts-skib.dk    Handelsbetingelser  
http://aktivitet.foreningsadministrator.dk/images/paylogo/dankort_22.gifhttp://aktivitet.foreningsadministrator.dk/images/paylogo/visa_22_old.gifhttp://aktivitet.foreningsadministrator.dk/images/paylogo/master_22.gif

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk