Lav en taljeblok

 

Har du lyst til at lave en praktisk ting til skibet? Og samtidig lære lidt om et af de håndværk, der knytter sig til vores fartøjer?

Så inviterer Løgstør Bådebyggeri til et kursus-arrangement, hvor den enkelte deltager laver sin egen taljeblok. Bådebyggeriet har på forhånd tilrettelagt processen, så der ikke kræves specielle forudsætninger for at være med, udover interessen for at arbejde med håndværket – man skal dog være fyldt 18 år, da der arbejdes med elværktøj.

Man fremstiller en 6 tommer enkeltblok. Bådebyggeriet har på forhånd skåret træet til som firkantede emner, som deltagerne så tildanner, samler og former, så man til sidst står med det færdige blokhus. Løgstør Bådebyggeri tilbyder at levere nylonskive samt bolt og beslag af rustfrit stål – alternativt kan deltageren nøjes med selve blokhuset af træ.

Der er rullende kursusstart, hvor deltagerne møder ind med ½ times mellemrum, startende kl. 8.30. Hele processen tager et par timer. Undervejs bliver der tid til at snakke om, hvordan man kan lave specielle blokke til brug på skibet.

Man betaler kun for materialerne. Vil man bare lave selve blokhuset, er prisen 110 kr. Vil man have beslag og skive med, bliver det samlet 295 kr.

Tilmeld dig her senest den 25. august 2020 

Hvor?  Løgstør Bådebyggeri, Havnevej 5, Løgstør. Tlf. 98 67 18 85 info@baadebygningskurser.dk

Hvornår?  7. september 2020 – dagen før starten på Limfjorden Rundt

 

 

 

Træskibs Sammenslutningen - Sekretariatet Holbækvej 8, 1. tv., 4000 Roskilde - CVR 30869125 - Tlf. 70 23 40 49 - Email: sek@ts-skib.dk    Handelsbetingelser  
 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk