Fartøjer til salg

TS annoncerer kun fartøjer til salg, som er optaget på TS-fartøjslisten.

Medlemmer, der vil sælge fartøjer, der er optaget på TS-fartøjslisten, skal ikke betale for annoncen. Annoncen lægges på hjemmesiden, men den bringes ikke i TS-bladet.

Fartøjet sættes til salg ved at sende annoncetekst og fotos til sek@ts-skib.dk  Billeder skal sendes som almindelig billedefil, tekst i word eller text fil.
Annoncerne er lagt i datoorden efter den dato, hvor de er slået op, med de nyeste øverst.

Det er sælgers ansvar at give TS besked, når fartøjet er solgt. Skriv til: sek@ts-skib.dk

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

09-03-2024

MULLER - 300.000 kr.

...men hvis interesse så lad os tale om det.

Jagten MULLER er bygget på Jacobsens Plads i Troense i 1975, og den har altid haft samme ejer.

MULLER er et velholdt og godt balanceret skib, der af sin type kan skyde en god fartog højde. Derfor er MULLER udover at være et godt familieskib også sjov at sejle regattaer og kapsejladser med. Vi har sejlet med jagten i alle danske farvande, til Norge og Sverige samt i de nordtyske farvande fra Rügen til Hamburg. Deltaget i mange arrangementer; særligt TS-arrangementer samt Fyn Rundt og Rum Regatta i Flensburg med gode resultater.

Indrettet med agterkahyt, salon midtskibs, pantry og forkahyt. I alt 6 køjer. Grundet min alder er det nu tid at finde en ny ejer til fartøjet.

Fartøjsdata:
Længde (skrog): 9,60 meter
Bredde: 3,10 m.
Dybgang: 1,65 m.
Tonnage: GT 11,07, NT 9,98
Kendingsbogstaver: XP3771 (nu udgået af Skibsregistret)
Skrog: Douglasfyr på eg med teakdæk.
Sejlareal: Totalt ca. 100 m2 fordelt på storsejl, stor fok, klyver og topsejl.
Yderligere haves læsejl og topsejl på stage.
Motor: VETUS type M4.17 og foldepropeller, 42 HK. Motor installeret 2002.
Varmtvandsbeholder for opvarmning med motorvarme eller el (ikke færdiginstalleret).
VHF: Radio Ocean RO4700
GPS med plotter og ekkolod: Furuno GP-1600F
Alt udstyr såsom lanterne, ankre, kæde, tovværk og fendere etc. medfølger.

Fartøjet  står på land for vinteren, som det altid har gjort, så bunden kan besigtiges. For yderligere oplysninger og forevisning venligst kontakt mig.

Leif I. Madsen
Lodsvej 18, 5700 Svendborg
Tel: 2330 5579, mail: lim@sydfynsmail.dk

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

08-03-2024

FREJA af Roskilde

Højeste bud over 22.500 kr. Budrunden slutter d. 2. april 2024.

Bundgarnsjolle bygget som fiskerbåd i lærk på eg. Bygget i Tuse ved Holbæk af bådebygger Helmer Wilhelmsen til fisker Hans Nielsen i Roskilde. Senere ombygget med større rig og styrehus.

Byggeår: 1974, længde 22 fod, bredde: 8 fod dybgang: 3 fod, vægt: 4 tons.
Motor: Ferskvandskølet 30 HK SABB Diesel 1975 med starter, generator og vendbart skruesystem..
Rigning: Gaffelrig med storsejl, fok og klyver samt bovspryd.

Båden hører hjemme i Roskilde og står denne vinter på land i Herslev Havn. Kan besigtiges efter aftale med Jesper.
FREJA af Roskilde er erklæret bevaringsværdig i klasse D af Skibsbevaringsfonden og optaget i Træskibssammenslutningen.. Båden har sejlet meget på Roskilde Fjord og været rundt i de indre danske farvande.

Båden egner sig godt for bådelaug, da den er meget stabil. Vi har et koncept med vedtægter og budget samt forsikring, som kan anvendes.
Cockpittet er stort, rummer let 6 voksne og er udstyret med overdækning af styrepladsen. I forskibet er der en lille hyggelig kahyt med kortbord, god stuveplads og to sovebrikse.. Båden har solidt grej: Rorpind og hydraulisk rat, to batterier, to automatiske lænsepumper, stærkt anker og formsyet oversejl til at spænde over agterdelen, når man overnatter i båden. Båden har en stærk motor, der kører pålideligt. Der medfølger bl.a. mange redningsveste, rebstige, ekstra skrue og bådvogn med 4 støtter.
Båden er gennemgået af bådebygger. Gennemgangen viste, at skroget er friskt og helt tæt. Nederste bordgang er blevet skruet fast til bundstokken for ca. 6 år siden.

Ejer: Bådelauget Freja af Rooskilde, kontaktperson: Jersper Tornberg, Vænget 7, Kattinge, 4000 Roskilde.
Telefon 4026 2447. E-mail: tornbergkattinge@gmail.com.

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

30-01-2024

MARIANNE-F - 650.000 kr.

MARIANNE-F er en tidligere minestryger - MS5 bygget på Holbæk Skibsværft i 1941. Skibet er registreret som bevaringsværdigt fartøj - V.30.

Skibet er hjemmehørende i Holbæk og har friplads i Holbæk Træskibshavn.

MARIANNE-F er registreret som erhvervsfartøj - kræver en fører med bevis som kystskipper og en bedstemand med erhvervsduelighedsbevis - skibet må sejle med op til 33 passagerer.

Skibet fremstår i god og sund stand - er nysynet med gyldig sejltilladelse til 1. december 2024.

MARIANNE-F er i drift og har sejlet lystfisketure og turistture fra Holbæk, Rørvig, Hundested, Sjællands Odde og Helsingør siden år 2000.

I hele sommerferieperioden sejles fiske- og turistturei samarbejde med Geopark Odsherred.

På nuværende tidspunkt er der ikke andre erhvervsfartøjer, der sejler med lystfiske og turister i hele Nordvestsjælland.

Flere detaljer om skibet kan ses på vores hjemmeside www.marianne-f.dk. Kontakt mig for nærmere oplysninger.

Freddy Nielsen
Tlf. 40 16 23 18
E-mail: info@marianne-f.dk
www.marianne-f.dk

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

28-08-2023

NJORD af Hjarnø - 650.000 kr.

NJORD er bygget af det velrenomerede værft Hansen & Arntzen Co. AS (Norge) i 1966. Jeg har ejet NJORD siden 1983.

NJORD er et typisk Colin Archer-design. Den norske stat gav i sin tid Colin Archer opgaven at designe et rednings- og lodsfartøj. Fra slutningen af 1800-tallet til starten af 1900-tallet blev dewr i alt konstrueret 52 skibe, der under tilnavnet Stormfuglene fungerede langs hele Norges kyst. Stormfuglene udmærkede sig ved at være ekstremt sødygtige og stærke.

Det er altså et gaffelrigget Colin Archer-design, der nu kan købes enten til privat brug eller til sejlads med passagerer.. Tilladelsen til sejlads med passagerer er udstedt af Søfartsstyrelsen og er gyldig til og med 7.5.2025 til sejlads i Skandinavien. Der vil kunne genansøges om en lignende tilladelse.

Øvrige informationer:
Længde 11,28 meter (svarende til 36 fod).
Bredde 4,05 meter.
Tonnage: 14,1 BT.
Mastehøjde 12,5 meter.
Kendingsbogstaver; XP5156
Skrog: Eg på eg.
Sejlareal: 100 m².
Motoren er en hovedrenoveret Volvo Penta 55 HK. NJORD har 8 køjer, en kabys med køl og frys. Navigationsudstyr og søkort medfølger. Redningaveste og redningsflåde til 8 personer. Fendere og fortøjninger.
100% sejlklar.

NJORD har været overdækket af speciallavet presenning-. Skibet ligger på Hjarnø i Horsens Fjord.

Kontakt:
Preben Grunnet Henriksen
Mobil 27 84 33 27
prebenhenriksen@outlook.dk

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

06-05-2023

NJORD - 120.000 kr.

NJORD søger nye venner
NJORD er et sundt og godt skib. Klinkbygget lærk på eg i 1960. 34 fod plus en klyverbom. Gaffelrigget med to forsejl. Maskinen er en Sabb J2 med vendbar skrue. Der er fire rigtige køjer, porcelænstoilet, pantry og kortbord. Alt i massiv mahogni og messing. En bådder emmer af hygge/langtur.
NJORD er let at sejle og håndtere.

Vi sælger NJORD som projekt
Vi blev aldrig helt færdige. NJORD har stået på land indendørs de sidste mange år. Vores planer om at få NJORD på vandet har trukket ud, men vi blev næsten færdige; således er alt det tunge arbejde lavet.
Ud over almindelig klargøring mangler det sidste på dækket at blive lavet; det vil være mest fair, at den nye ejer bestemmer hvordan: Om der skal lægges lærkestokke på (er indkøbet og medfølger), om det skal males, eller om der skal lægges glasfiber og derefter limes lærkestokke på.

NJORD vil være et perfekt anpartsskib eller familieskib eller den tredje løsning: en bådebygger der ser et mindre arbejde og en god fortjeneste forude.

NJORD står på en beddingsvogn indendørs ved Roskilde ... kom og se den!

Se gerne mere på https://www.facebook.com/profile,php?id=100090838960704

Kontakt
Jesper / 2176 7099 / jesperweiss@gmail.com

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

26-02-2023

KRAKA af København - 75.000 kr.

Efter 40 fantastiske årer det blevet tiden til at slippe rorpinden og lade nye kræfter afstikke kursen fremover.

KRAKA er en smuk 30 fods dansk jagt. Bygget i Marstal i 1978. Lærk på eg.
22 HK Sabb motor i god stand og kører godt.
Helt nyt cockpit (2020). Nyt storsejl (2019). Øvrige sejl: Genua, klyver, fok og topsejl.
VHF radio (m/ DSC), bilradio (m/ CD), GPS og ekkolod, oppustelige veste.
Gaskomfur med 2 blus og ovn, køleskab med lille fryseboks.
4 køjepladser (2 dobbelte), navigationsbord, stort pantry.
12V, 2 stk. 90 amp forbrugs- og 1 stk. startbatterier (fra 2018), og Ctek-lader (2018).
Lille solcelleanlæg (2020).

Båden har gennemgået flere renoveringer i de seneste år. Blandt andet nyt agterdæk og cockpit, udskiftning af planker under vandlinjen, ny aptering under dæk. Båden er i en rimelig sstand og velsejlende.

Lønning, støtter og skandæk trænger dog til en renovering, og selvom der vil være udgifter til denne sidste del af renoveringen, så er det en god, smuk og velsejlende båd til en fornuftig pris.
KRAKA er hjemmehørende i København.

Kontakt:
Lars Hansen
Tlf. 31 41 17 27
Mail: lars-kraka@hotmail.com

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

04-04-2022

Kragejolle

Bygget i Kalundborg i 1901, lærk på eg, 19 fod

Medfølger:

Sprydsstagerig med topsejl, fok klyver,  mersan

Bådtrailer, mrk. Brenderup total 1000 kg

Påhængsmotor, mrk. Suzuki - kørt max 2 timer

Pris: kr. 26.000 - sælges samlet

Kontakt: Thomas Kornum Pedersen, thoped69@live.dk

20.08.21

 

DANSK JAGT  sælges

Af helbreds mæssige årsager sælger jeg MORGENSTIERNEN- mit dejlige skibe gennem 40 år.

Skrog:
Lærk på Eg
længde 9,2 m. ( 29 ” )
brede 3,0 m
dybde 1,2 m
vægt ca. 6 ton

Motor:
Sabb 18 hk 2 cyl. diesel. Årgang 1982

Sejl:
Storsejl
Fok
Klyver
Topsejl
Bredfok ( råsejl ) ialt ca. 75 m2
16 kg. Stokanker med 10 mm kæde
Garmin kortplotter 720 m. fingertusch, kort 710l over hele Skandinavien
Clipper ekkolod plus repiater i agterkahyt
Simrad autopilot 32 ( ny )
Eno komfur 2 blus ( ny )
Sailor Vhf
Køleboks ny kompressor
Alle lanterner ( kobber ) med led lys
Fuld ståhøjde overalt

Morgenstiernen er bygget på Frederikshavn skibs & bådebyggeri 1980-82 – efter de originale tegninger fra Søfartsmuseet på Kronborgs, af en drivkvase fra Nysted årgang 1888.
Morgenstierne er et smukt og meget harmonisk bygget skib med meget flotte linjer, vejr-gangstriberne i lys grøn & blå ( de originale kendings farver fra Nysted ).
Skibet er utrolig stabilt i søen – langkølet og nem at håndtere – har de sidste mange år i perioder sejlet skibet alene, når familien og venner ikke havde tid...
Indvending er der kælet for detaljerne - alle skabe & skuffer er af teaktræ.
Skibet er indrettet med en agterkahyt med 2 stikkøjer - pantry og kortbord – kahyt 2 brede køjer m. nye madrasser, forkahyt 11/2 køje, under alle køjer er der stuverum.
Toilet med mekanisk tømning og håndvask.
Døre mellem alle afsnit.

Jeg har haft skibet fra ny af , og gennem alle årene har skibet hvert år været på bedding og løbende blevet vedligeholdt og evt. repareret.
Nye sejl 2007 undtagen topsejl og råsejl, alle sejl pakket ned efter sejlsæson.
Motor total renoveret 2016 incl. nyt topstykke, har efterfølgende kørt ca. 200 timer, lavt diesel forbrug - ca. 2,5 l. pr time.
Morgenstiernen er ikke et nyt skib, men bærer sin alder med en dejlig patina opnået ved godt 30.000 sejlet sømil rundt Danmark og Skandinavien.

Hjemmehørende TSA – Århus.

NY PRIS: kr. 150.000 DDK.

Henvendelse:

Lars Munthe
Tlf.: 22184999

Email: lmunthe@hotmail.com 

GRENEN til salg

33 fods gaffelrigget spidsgattet sejlskøjte, bygget efter Colin Archers tegninger.

Bygget af skibsbygmester Kurt Sørensen, Ålbæk  i 1983. Bådebyggerens egen båd, som har været i familiens eje alle årene.

GRENEN er meget velsejlende og skøn at være ombord på. Stor æstetisk nydelse.

Længde: 10,15m, bredde 3,65m, dybgang 1,80m. Mastens højde:13,50m

Hele skroget og alle rundholter er 100% i orden. Teakdæk er 100% i orden.

85 kvm sejl i alt. Alle sejl: gaffelsejl, fok og jib er 100% i orden. Syet af TEG, Skien, Norge i 2011. Topsejl og stormjib fra 1985 er 100% i orden, næsten ikke brugt.

36HK BMC diesel motor. Motoren er 100% i orden.

Fremstår ekstremt velholdt. Blanklakeret klædning i egetræ. Alt på skibet er fuldt  vedligeholdt gennem alle årene.

Selvlænsende stort cockpit i aluminium. Bompresenning. Søgelænder. Bovsprydet kan tages ind.

Meget smukt interiør i egetræ, Ståhøjde i kahytten. 6 køjer med flotte hynder i alcantara, pantry med gasblus. Skabe med fyldningsdøre. Portapotti toilet.

Redningsflåde, fendere og fortøjninger medfølger, klar til sejlads.

GRENEN har været vinteropbevaret i hus gennem alle årene.

Priside:  DKK 650.000,-/ 88.000 EUR

Båden ligger i Ålbæk havn nær Skagen.

 

For yderligere oplysninger og fremvisning, kontakt

Bente Skougaard, Sdr. Havnevej 56, DK 9982 Aalbæk. Tlf. +45 2273 7025

email bente@uptodate-regnskab.dk

Galeasen / Hajkutteren DANIA er til salg

- gerne som forenings skib.

Byggeår: 1939 ved Andersen og Ferdinansen i Gilleleje.
80 m2 sejl.
40 fod / 12,53 meter.
Totallængde 63 fod / 20 meter.
Bredde 14 fod / 4,39 meter.
Dybgang 7 fod / 2,2 meter.
BRT 19,14.
Motor: Mercedes 6 cyl.113 HK
Raymarine radar/ C-map NT+ søkort GPS
GPS Open CPN søkort på PC (hele verden)
Ekkelod
VHF radio (Den originale Sailor)
Webasto oliefyr

Beskrivelse:
Dania er gennem de sidste 15 år løbende blevet renoveret.
Snedker apteret i mahogny
7 sovepladser.
Pantry og toilet.
Køleskab / microbølgeovn.
Ny stormast og klyver.
Tømmerflåde (240x360 cm) medfølger
Skibet ligger ved bro 5 i DYVIG ved Nordborg

Pris Kr. 350.000,-

Kontakt:
Hans Jensen
mobil 28693849
Mail: goldfield@bbsyd.dk

 

Hajkutteren BODIL - 600.000 kr.

 

Hajkutter BODIL L.o.a. 24,00 m, 4,65 m bred / 11 sovepladser / motor 280 HK Cummins, 6 cylinder Diesel Gearkasse Twindisc, er til salg. 210 kvm. sejl.

 

Skibet blev bygget 1924 i Skagen/ Danmark som sejlende fiskekutter. Siden 1988 har BODIL sejlet under tysk flag og har bevist sin fremragende sødygtighed under talrige kapsejladser.
BODIL har i de sidste 30 år været i kærlig bådebyggerhånd, og i vintersæson 2017/18  blev der udskiftet ca. 100 m planker og stævnen. BODIL er i meget god stand.
Kan efter aftale besigtiges i Museumshavn Flensborg

Tel. +49 1716246563
guenterlange@online.de

 

 

Træskibs Sammenslutningen | Stjernegade 20 E | 3000 Helsingør | CVR 30869125 | Tel. +45 5184 1971 | Email: sek@ts-skib.dk | Handelsbetingelser

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk